Totalbyg - med Kørvel Byg


Kørvel ApS har flere veloverståede byggeprojekter bag sig, og vi har gennem tiden opbygget et solidt netværk af pålidelige håndværkere i lokalområdet – og det inden for alle faggrupper. Vi står sammen når der skal løses større byggeopgaver ved nybyg og tilbyg.

Når udførelse af byggearbejdet står for døren og mange håndværksmæssige opgaver skal løses, kan Kørvel ApS tilbyde at hjælpe med en totalløsning, når der undervejs opstår behov for tømrere, VVS-folk, elektrikere og malere.
Kørvel ApS vil rådgive og vejlede til valg af et professionelt team af dygtige håndværkere, der pris- og kvalitetsbevidst klarer processen fra start til slut.

Hent et gratis tilbud

- Beregn din pris på 2 minutter

BEREGN DIN PRIS HER

- HENT ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi har byens bedste priser på murerarbejde. Derfor giver vi dig her mulighed for at udregne en overslagspris på din mureropgave. Den udregnede pris giver dig et hint omkring det økonomiske omfang af din opgave, eksklusiv byggematerialer. 

Kørvel Byg gennemgår herefter din forespørgsel og kontakter dig med et konkret tilbud på din opgave. Det er helt gratis og uforpligtende. 
Oplysninger:

Navn: Telefon:
Postnummer: E-mail:
Beskrivelse af arbejdsopgave:
Forventet startdato for projektet  Evt. billede fra projekt: